A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-bih-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Eksplozija u autobusu u središtu Banje Luke, jedan poginuli | Politika+
Regija

NAPAD: Eksplozija u autobusu u središtu Banje Luke, jedan poginuli

Lokalni mediji izvješćuju da je napadač bacio ručnu bombu u autobus te da policija traga za njim nakon što je pobjegao s lica mjesta.

)
Piše: PolitikaPlus

Od eksplozije nepoznate naprave koja se dogodila u četvrtak iza 10.30 sati u autobusu u središtu Banje Luke jedna je osoba poginula, potvrđeno je Hini u Centru javne sigurnosti (CJS) Banje Luke, dok lokalni mediji izvješćuju da je napadač bacio ručnu bombu u autobus te da policija traga za njim nakon što je pobjegao s lica mjesta.

Glasnogovornica CJS-a Banje Luke Marija Markanović kazala je da je policija dobila dojavu u 10.45 da je eksplodirala naprava u autobusu koji se nalazio na autobusnoj postaji u ulici Knjaza Miloša u Banjoj Luci, pri čemu je jedna osoba poginula.

"Očevid i istraga je u tijeku, druge pojedinosti bit će naknadno poznate", rekla je Markanović.

Lokalni mediji navode da je poginuo vozač autobusa te da nitko drugi od putnika i građana koji su se nalazili na autobusnom stajalištu nije ozlijeđen. Dodaju da je oštećeno više automobila i obližnjih objekata.

Po istim navodima napadač, koji je bio odjeven u crno, pobjegao je prema užem središtu grada te je taj dio Banje Luke blokiran, a policija traga za napadačem.

Glasnogovornica Markanović nije mogla potvrditi navode da je središte grada blokirano, niti dati detalje vezane uz potragu za počiniteljem. Dodala je da policija poduzima redovite mjere i radnje kakve poduzima u sličnim situacijama.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAPAD, BIH, EKSPLOZIJA, BANJA LUKA