Scena

LOS ANGELES: Justin Bieber i njegovi prijatelji jajima gađali susjedovu kuću!?

Policija nije objavila kakve je dokaze pronašla u kući u svezi s tim incidentom, ali je uhićen jedan od Bieberovih prijatelja, reper Lil Za.

Piše: PolitikaPlus

Američka policija pretražila je kuću Justina Biebera u Los Angelesu jer su kanadska tinejdžerska pop zvijezda i njegovi prijatelji jajima zasuli susjedovu kuću, pišu u srijedu američki mediji.

Policija nije objavila kakve je dokaze pronašla u kući u svezi s tim incidentom, ali je uhićen jedan od Bieberovih prijatelja, reper Lil Za, kod kojeg je pronađena droga. Zasad nije poznato radi li se o kokainu ili nekoj drugoj supstanci, a Lil Za je u međuvremenu pušten uz jamčevinu od 70 tisuća dolara. Bude li na sudu proglašen krivim prijeti mu od jedne do tri godine zatvora, ovisno o kakvoj se drogi radi.

U trenutku incidenta u Bieberovoj kući je bilo sedam ili osam ljudi. Bieber nije uhićen, a policija je priopćila da je surađivao s istražiteljima.

Susjed Jeffrey Schwartz, koji je s Bieberom i ranije imao problema, rekao je policiji da je najmanje dvadeset sirovih jaja bačeno na njegovu kuću, a on je s prozora vidio počinitelje. Šteta na fasadi iznosi najmanje 20 tisuća dolara.

"On je mali klipan. Misli da su to duhovite nepodopštine, ali nisu. Tulumi kod njega traju od pet ujutro, a glazba trešti iz sve snage. Takvo ponašanje o ovakvoj obiteljski orijentiranoj četvrti nije poželjno", kazao je jedan drugi Bieberov susjed američkom portalu TMZ.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jaja, justin bieber, policija