Sport

Stanje Michaela Schumachera i dalje kritično, ali ipak stabilno

'Želimo naglasiti da informacije o njegovu stanju mogu dati samo liječnici i njegov menadžment.'

Piše: PolitikaPlus

Stanje Michaela Schumachera, koji je zadobio teški potres mozga prilikom pada na skijanju prije šest dana, i dalje je kritično, ali stabilno, objavila je njegova menadžerica Sabine Kehm.

"Schumacherovo stanje i dalje je kritično, ali stabilno. Također, želimo naglasiti da informacije o njegovu stanju mogu dati samo liječnici i njegov menadžment, a sve ostalo što dolazi u javnost obične su špekulacije", priopćila je Sabine Kehm. Također, kamera sa kacige koju je Schumacher nosio prilikom pada predana je francuskim istražnim organima.

Naime, bivši vozač Formule 1 Philippe Streiff, koji je Schumacherov prijatelj, izjavio je sinoć za Sky TV da je Schumacher izvan životne opasnosti, a da mu je to rekao njegov prijatelj i liječnik iz bolnice u Grenobleu, u kojoj je smješten sedmerostruki prvak svijeta.

Schumacher je tijekom karijere osvojio rekordnih sedam naslova svjetskog prvaka, a sa 91 "Grand Prix" pobjedom rekorder je i po broju trijumfa u F1. Vozio je za Jordan, Benetton, Ferrari i Mercedes.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

skijanje, formula 1, michael schumacher, koma