A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/nogomet-105.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hoće li Hrvatska biti prvi službeni protivnik nogometnoj reprezentaciji Kosova? | Politika+
Sport

PRIJATELJSKI: Hoće li Hrvatska biti prvi službeni protivnik nogometnoj reprezentaciji Kosova?

Naravno, žestoki politički protivnik i dalje je Srbija.

Piše: p/h

Nogometna reprezentacija Kosova mogla bi u ožujku u Prištini odigrati prvu službenu prijateljsku utakmicu, a jedan od mogućih protivnika je Hrvatska.

"Hoće li to biti protiv Hrvatske ili neke druge momčadi, još ne znamo. No, sigurno će prva službena utakmica reprezentacije biti odigrana u Prištini"

Kosovski nogometni savez očekuje da će Fifa 10. siječnja dati zeleno svjetlo za odigravanje službenih prijateljskih utakmica, objavila je u subotu srbijanska novinska agencija Tanjug pozivajući se na bečki dnevnik Die Presse. U prilog tome ide i činjenica da je Fifa odobrila prijateljske utakmice Gibraltaru, iako se tome oštro protivila Španjolska.

Najveći protivnik izlasku nogometne reprezentacije Kosova na međunarodnu scenu je Srbija.

Artan Govori, predstavnik Kosovskog nogometnog saveza za međunarodne odnose  tvrdi da će prva utakmica, koja bi mogla biti organizirana u ožujku, sigurno biti odigrana u Prištini.

"Hoće li to biti protiv Hrvatske ili neke druge momčadi, još ne znamo. No, sigurno će prva službena utakmica reprezentacije biti odigrana u Prištini", izjavio je Artan Govori.

Zbog nemogućnosti igranja za Kosovo brojni odlični kosovski nogometaši prisiljeni su igrati za druge države, pa tako samo za Švicarsku nastupaju Xherdan Shaqiri (Bayern), Valon Behrami (Napoli), Granit Xhaka (Borussia Mönchengladbach), Admir Mehmedi (Freiburg) i Blerim Džemaili (Napoli).

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

artan govori, gibraltar, fifa, kosovo