A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/elizejska-palaca-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pomahnitali direktor kazališta pokušao provaliti u Elizejsku palaču | Politika+
Scena

BIZARNO: Pomahnitali direktor kazališta pokušao provaliti u Elizejsku palaču

Nedugo nakon uhićenja odveden je u bolnicu na liječnički pregled.

Piše: PolitikaPlus

Direktor jednog pariškog kazališta priveden je nakon što je pokušao probiti se automobilom u Elizejsku palaču, službenu rezidenciju i ured francuskog predsjednika, no u tome nije uspio, objavila je francuska policija.

Muškarac, talijanske nacionalnosti, stigao je automobilom do kolnog ulaza u Elizejsku palaču, no metalnu je ogradu tek okrznuo malom brzinom, rekao je jedan izvor iz policije. "Snage reda na mjestu događaja odmah su ga privele", dodao je.

Direktor pariškog kazališta "La Comedie Italienne", koje se nalazi u četvrti Montparnasse, prvi je put priveden u srijedu u blizini Elizejske palače. Tada je iz automobila izvadio lutku harlekina, polio ga alkoholom i zapalio, a potom je po ulici bacao letke u kojima osuđuje smanjenje subvencija za svoje kazalište, po izvoru. Policija ga je saslušala i pustila na slobodu ne podigavši optužnicu.

Čini se da je i njegov novi prosvjed s time povezan.

Nedugo nakon uhićenja odveden je u bolnicu na liječnički pregled.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kazalište, pariz, La Comedie Italienne, elizejska palača