A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kazaliste-111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U osječkom HNK-u premijera 'Zeusove ljubavnice' Ivana Leo Leme | Politika+
Kultura

NAJAVA: U osječkom HNK-u premijera 'Zeusove ljubavnice' Ivana Leo Leme

Intendant Božidar Šnajder danas je na konferenciji za novinare istaknuo kako je riječ o djelu koje će svakako privući publiku jer progovara o vječnoj i intrigantnoj temi žensko muških odnosa.

Piše: PolitikaPlus

Alegorijska komedija "Zeusove ljubavnice" Ane Tonković Dolenčić u režiji Ivana Lea Leme premijerno će biti izvedena u petak, 6. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku.

Intendant Božidar Šnajder danas je na konferenciji za novinare istaknuo kako je riječ o djelu koje će svakako privući publiku jer progovara o vječnoj i intrigantnoj temi žensko muških odnosa. Redatelj Ivan Leo Lemo naglasio je kako se alegorijskim prepričavanjem Zeusovih ljubavnih avantura otvaraju brojna pitanja između ostalog i sudbine ostavljenih žena.

U predstavi će između ostalih nastupiti Aleksandar Bogdanović (Zeus), Jasna Odorčić (Hera), Ivana Soldo Čabraja ( Kalista) i drugi. Scenografkinja je Vesna Režić, kostimografkinja Mirjana Zagorec, a dekor i scenska oprema izrađeni su u radionici HNK, a kostimi u kazališnoj krojačnici.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hnk osijek, Zeusova ljubavnica, predstava