IT

IT KONFERENCIJA: Počele prijave za Microsoft WinDays14 konferenciju u Umagu

Najveća hrvatska poslovno-tehnološka konferencija održat će se od 7. do 10. travnja 2014. i predstaviti nove ICT proizvode, usluge i rješenja te poslovne trendove

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus

Microsoft WinDays14, najveća poslovno-tehnološka konferencija u regiji, održat će se u Umagu od 7. do 10. travnja 2014. godine. Više od 1.500 sudionika, ICT stručnjaka, znanstvenika, poduzetnika, uspješnih gospodarstvenika te predstavnika državne administracije, imat će ponovno priliku upoznati nove ICT proizvode i rješenja te razmijeniti iskustva o dobrim poslovnim praksama i smjerovima. Online prijave za najveću regionalnu konferenciju već su otvorene.

„Četrnaesto izdanje konferencije oslanja se na Microsoftovu strategiju koja je više no ikada okrenuta prema ljudima i njihovim potrebama pa iz toga proizlazi slogan Inspirirani ljudima. To znači da ćemo se u praksi više baviti time kako tehnologija može pojednostaviti život i poslovanje, “ kaže Nina Baras, direktorica Microsoft WinDays14 konferencije.

Događanje je tematski već tradicionalno podijeljeno na dva dijela, Microsoft WinDays14 Technology i Microsoft WinDays14 Business konferencije. 

Microsoft WinDays14 Technology od 7. do 9. travnja donijet će pregled novih proizvoda, usluga i rješenja iz perspektive velikih promjena koje je u IT donio oblak. Program će se baviti načinima na koje nova ICT rješenja mogu pojednostaviti poslovanje te učiniti život jednostavnijim. Obzirom na dobre povratne informacije sudionika, nastavit će se i praksa započeta lani – na predavanjima o ključnim Microsoft proizvodima posjetitelji će moći na jednostavan i pristupačan način saznati sve što ih zanima, bez obzira na predznanje.

Microsoft WinDays14 Business će tijekom dva dana, 9. i 10. travnja okupiti ugledne menadžere, poduzetnike i gospodarstvenike koji će razgovarati o preduvjetima za poslovni rast i razvoj iz europske perspektive. Tematski će se baviti održivim, pametnim i uključivim rastom, odnosno svim preduvjetima koji se moraju ostvariti da bi rezultirali zdravim gospodarstvom koje se neprekidno razvija. Ključne teme uključuju inovacije, promjene unutar obrazovnog sustava, brigu o energetici, mobilnosti i konkurentnosti, razvoj digitalnog društva te program poticanja zapošljavanja.

......

 

......

 Konferencijski program održat će se u Katoro resortu, odnosno u hotelima Sol Garden Istra i Melia Coral. Svi zainteresirani koji iskoriste priliku i prijave se na www.windays.hr do 1. prosinca 2013, ostvaruju dodatnih pet posto popusta na cijenu smještaja u hotelskim kapacitetima Microsoft WinDays14 konferencije.

Tijekom Early Bird razdoblja cijene kotizacija za konferenciju su 4.399,00 kn za Microsoft WinDays14, 3.189,00 kn za Microsoft WinDays14 Technology te 1.799,00 kn za Microsoft WinDays14 Business konferenciju.

Više informacija o Microsoft WinDays14 konferenciji dostupno je na internetskoj stranici konferencije >>, a najnovije vijesti na facebooku >>  ili na twitteru >>

 

 

 

 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

WinDays14 Technology, MICROSOFT, WINDAYS 14, WINDAYS, Nina Baras