A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/google-201.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Google nudi pomoć korisnicima od popravaka u kući do trenera | Politika+
IT

PROJEKT: Google nudi pomoć korisnicima od popravaka u kući do trenera

Korisnici će moći i učiti strane jezike a pri ruci će biti i sportski instruktori ili tehničke službe koje će pomoći u uklanjanju virusa s računala.

Piše: PolitikaPlus

Američki internetski div Google objavio je kako pokreće program pomoći korisnicima koji će nuditi široki raspon usluga od pomoći u popravcima pipa u kući preko savjeta u prehrani i recepata do rješavanja matematičkih problema.

Korisnici će moći i učiti strane jezike a pri ruci će biti i sportski instruktori ili tehničke službe koje će pomoći u uklanjanju virusa s računala.

Služba "Helpouts" imat će stručnjake koje je angažirao Google a oni iz područja zdravstvene zaštite morat će imati važeće licence za rad.

"Misija Googlea je da organizira korisne informacije iz svijeta", kazao je potpredsjednik tvrtke Udi Manber u San Franciscu predstavljajući novu uslugu.

"Već dugo se bavim istraživanjem i otkrio sam da je najveći broj korisnih informacija u svijetu još uvijek u rukama pojedinaca. Ova usluga otvara vrata razmjeni takvih informacija".

Google je kazao kako sada pokreće pomoć u nekoliko kategorija.

Korisnici će morati imati otvoren račun Google Plus a prije kontakta sa stručnjacima moći će proučiti njihove kvalifikacije i cijene usluga.

Neke usluge bit će i besplatne.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

korisnici, google, it