A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/ht-502.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hrvatski telekom će uskoro početi opskrbljivati električnom energijom? | Politika+
Energetika

NOVA DJELATNOST: Hrvatski telekom će uskoro početi opskrbljivati električnom energijom?

Iz HT-a su još samo dodali kako će više informacija o daljnjim koracima i planovima na tom području pravovremeno objaviti.

Piše: PolitikaPlus

Hrvatski telekom (HT) izvijestio je kako je danas zaprimio dozvolu Hrvatske energetske regulatorne agencije (HERA) za obavljanje energetske djelatnosti opskrbe električnom energijom.

Iz HT-a su još samo dodali kako će više informacija o daljnjim koracima i planovima na tom području pravovremeno objaviti.

Dozvole HT-u i tvrtki u njegovom sastavu Iskon Internetu za obavljanje energetske djelatnosti opskrbe električnom energijom Upravno vijeće HERA-e izdalo je na svojoj jučerašnjoj sjednici i to na razdoblje od tri godine.

Iz HERA-e se danas doznaje da je cijena tih dozvola svaka po 10 tisuća kuna (plus PDV) što se plaća jednokratno prilikom izdavanja.

Kao i druge 'igrače' na tom tržištu HERA će, kako ističu, kao regulator pratiti i tržišno ponašanje HT-a i Iskona koje je regulirano i pravilnikom o dozvolama.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

električna energija, hrvatski telekom