A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/ciro-blazevic-jahta-001.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ćiro Blažević: Mamić je odlučio tko će biti izbornik, a ne Šuker! | Politika+
Sport

OTKRIVA: Ćiro Blažević: Mamić je odlučio tko će biti izbornik, a ne Šuker!

'Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju.'

Piše: PolitikaPlus/Soundset

Bivši izbornik Vatrenih Ćiro Blažević u razgovoru za Soundset oštro je reagirao na odluku Izvršnog odbora HNS-a da smijeni Igora Štimca i postavi Niku Kovača.

Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju

- Šuker obmanjuje javnost kada kaže da je on to odlučio. Ne, nije. To je Mamić odlučio. Na sudu ću dokazati da je u avionu Mamić svima njima uvjetovao da se postavi Niko Kovač. Govorio je "to je najbolje za narod". Tog Štimca jadnog su odj***i. Pa da imaju malo morala i Šuker i Mamić bi otišli. J***m ti hrvatski nogomet u kojem Mamić komandira! Nema regularnosti u hrvatskom nogometu dok je Mamić gazda. A kada nema regularnosti u sportu, onda sport nema svoju svrhu - poručio je Ćiro Blažević.

Iznervirala ga je i činjenica da njega nisu postavili da vodi Vatrene u dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

- Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju. Ja znam kako bi transformirao naše reprezentativce u kamikaze. Razočaran sam činjenicom da Davor Šuker još uvijek nije uspio da bude predsjednik.

O novom izborniku Niki Kovaču kaže sljedeće:

- On ima veliki kredit, ali nema iskustva. Tako su postavili i Štimca bez iskustva.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

štimac, šuker, mamić, ćiro