A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/forced-entertainment-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nadolazeća oluja: Sjajna britanska skupina Forced Entertainment na Festivalu svjetskog kazališta | Politika+
Kultura

NAJAVA: Nadolazeća oluja: Sjajna britanska skupina Forced Entertainment na Festivalu svjetskog kazališta

Zabavna predstava.

Piše: PolitikaPlus

Britanska skupina Forced Entertainment izvest će na Festivalu svjetskog kazališta, u ponedjeljak i utorak, 23. i 24. rujna,  neodoljivo zabavnu predstavu za sve generacije „Nadolazeća oluja“, a u režiji Tima Etchellsa. Ovi predvodnici britanskog avangardnog kazališta uspijevaju se kroz pripovijedanje narugati trivijalnosti svakodnevice i problemima koji zapravo čine život, od promašenih ljubavi i lošeg seksa, do dosadnih filmova i ispraznih razgovora. Jer vrlo je malo velikih, prijelomnih  trenutaka u životu. Sve ostalo su priče. I sjećanja - iskrivljena, polovična, nejasna, pogrešna, razlomljena.

Život se sastoji od malih stvari i velikih priča o njima. Šestoro izvođača, šestoro životnih priča i toliko mnogo načina da se ispričaju. Rezultat im je ponekad smiješan, dirljiv, proturječan, zagonetan, fantastičan.

Forced Entertainment pripovjedači su koji nas zavode  živom glazbom i šarenim kostimima i vode kroz labirinte iz kojih nema izlaza, nude nam krive završetke i poput detektiva u traženju istine, neprekidno se gube pogrešnim tragovima vjerujući da ima razgloga – slijediti ih.

„Nadolazeća oluja“ podignut će oluju u publici, prisjetivši nas na vlastite priče koje su bile zanimljive samo nama ili smo možda, nekad davno, možda i mi bili zanimljivi u njimam najavljuju organizatori Festivala svjetskog kazališta. Sve ovisno znamo li ih onako senzacionalno ispripovijedati kao što to čini Forced Entertainment.  


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

forced entertainment, tim etchells, festival svjetskog kazališta