Zagreb

LEX PERKOVIĆ: Milan Bandić: Ili ćemo slijediti pravila ili sjediti u magarećoj klupi!

'Dva i pol mjeseca prošlo je otkako smo ušli u klub najboljih u kojem sad imamo problema.'

Piše: Ilijana Grgić

Dva i pol mjeseca prošlo je otkako smo ušli u klub najboljih u kojem sad imamo problema, ali ćemo to pobijediti, jer kad ste u tom klubu ili slijedite pravila ili sjedite u magarećoj klupi, a mi ćemo sjediti zajedno sa svima drugima, rekao je zagrebački gradonačelnik na otvaranju drugog Sajama županija, aludirajući time na probleme koje Hrvatska ima zbog 'Lex Perkovića'.

 

Zagrebački gradonačelnik naglasio je važnost županija za Hrvatsku a župane je pozvao da Sajam iskoriste kao mjesto susreta za jače pozicioniranje svojih županija, a da svi zajedno svojim radom pomažu hrvatskoj Vladi.

 

'Sajam županija' i 'Mystic' održat će se na Zagrebačkom velesajmu do 22. rujna, a okupit će 435 izlagača iz 11 zemalja na 13.800 četvornih metara zatvorenog i otvorenog izložbeno-programskog prostora.

 

Osim iz Hrvatske izlagači dolaze iz Indonezije, Mađarske, Srbije, Australije, Austrije, Indije, Slovenije, Švedske, Turske i Velike Britanije. 

 

Tema ovogodišnjeg 'Sajma županija' je 'hrvatski proizvod na tržištu Europske unije', a cilj je prikazati potencijal hrvatskih županija, osvijestiti nacionalnu politiku gospodarskog razvoja Hrvatske, promicati prepoznatljivost županija i autohtone vrijednosti kulturne baštine kao nacionalni kapital.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagrebački velesajam, milan bandiic