Zagreb

AKCIJA: Branitelji uređivali Zagrebački velesajam, podržao ih i Milan Bandić

Akciji je prisustvovao veliki broj članova udruge kao i radnici Zagrebačkog velesajma.

Piše: PolitikaPlus

Na inicijativu Udruge branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam dana 14.09.2013. godine održana je akcija uređenja (košnja trave istočnog dijela sajma) unutarnjeg prostora ZV-a - zapušteni dio sajma.

 

Akciji je prisustvovao veliki broj članova udruge kao i radnici Zagrebačkog velesajma.

 

Ovu inicijativu je podržao i sam gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić. Samoj akciji je prisustvovao brigadir Miodrag Demo, načelnik Ureda za branitelje grada Zagreba i predsjednik koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata na razini Hrvatske.

 

Demo je pohvalio akciju uređenja ali je i istakao da grad Zagreb i Zagrebački holding moraju pod hitno naći rješenje za budućnost ZV-a. Na kratkom sastanku članova Udruge i Deme dogovorena je daljnja suradnja sa Uredom za branitelje grada Zagreba i gradom Zagrebom.

 

Predsjednik udruge branitelja Zagrebački velesajam Željko Baća zahvalio je brigadiru Demi na dosadašnjoj pomoći i suradnji. Udruga branitelja Zagrebačkog velesajma najavljuje i daljnje akcije u vezi uređenja ZV-a. Akciji je prisustvovao i voditelj Podružnice Zagrebački velesajam Milan Trbojević koji nije krio zadovoljstvo učinjenim.

 

Po završetku akcije održano je zajedničko druženje svih sudionika akcije. Ovo je mali doprinos branitelja na smanjivanju troškova Podružnice ZV a isto tako izgledu vanjskog prostora Zagrebačkog velesajma u koji se nije ulagalo već niz godina.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

uređenje, zagrebački velesajam, branitelji