Zagreb

AKCIJA: Branitelji organiziraju čišćenje okoliša oko Zagrebačkog velesajma

Udruga je danas priopćila kako je okupljanje u iduću subotu u njezinim prostorijama u paviljonu 8B ZV-a, te obavještava kako je osigurala nekoliko ručnih "flax" kosilica i gorivo.

Piše: PolitikaPlus

Na inicijativu Udruge branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam u subotu 14. rujna od 9 sati organizirat će se dobrovoljno uređenje i čišćenje zapuštenog okoliša Zagrebačkog velesajma, prije svega istočna strana.

Udruga je danas priopćila kako je okupljanje u iduću subotu u njezinim prostorijama u paviljonu 8B ZV-a, te obavještava kako je osigurala nekoliko ručnih "flax" kosilica i gorivo. No, mole zainteresirane koji posjeduju takve kosilice, zaštitne naočale i drugu eventualnu zaštitu da to ponesu sa sobom kako bi ubrzali i olakšali taj proces dobrovoljnog rada.

Sve zainteresirane mole i da se adekvatno obuku za navedenu akciju (odjeća i obuća) pošto se radovi obavljaju na vlastitu odgovornost.

Akcija će se nastaviti u proljeće iduče godine kada, Udruga planira i veće zahvate, poput uređenja klupica, bojanja zapuštenih ograda i slično.

Nakon obavljenih radova predviđeno je druženje uz "adekvatno jelo i piće".

"I na kraju, ovo je mali doprinos Udruge branitelja Zagrebački velesajam na smanjivanju troškova Podružnice ZV-a, a isto tako i izgledu vanjskog prostora Zagrebačkog velesajma u koji se nije ulagalo već niz godina", zaključuju u priopćenju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

okoliš, čišćenje, branitelji, zagrebački velesajam