Hrvatska

NESREĆA: Tri vozila iz pratnje hrvatskog predsjednika Ive Josipovića sudarila se u blizini Kotora

Kako prenosi portal podgoričkih "Vijesti", do nesreće je došlo u trenutku kada se jedan od automobila naglo zaustavio, nakon čega je došlo do lančanog sudara.

Piše: PolitikaPlus

Tri automobila crnogorskog državnog protokola, koja su se nalazila u pratnji hrvatskog predsjednika Ive Josipovića drugoga dana njegova posjeta Crnoj Gori, sudarila su se u tunelu Vrmac u blizini Kotora, no sve je prošlo bez ozlijeđenih i bez veće materijalne štete.

Kako prenosi portal podgoričkih "Vijesti", do nesreće je došlo u trenutku kada se jedan od automobila naglo zaustavio, nakon čega je došlo do lančanog sudara.

Hrvatski predsjednik nije bio u tim vozilima, a automobilska pratnja krenula je prema Perastu, gdje je Josipović bio gost na ručku koji je priredio njegov domaćin, crnogorski predsjednik Filip Vujanović.

Po pisanju medija, na automobilima marke "mercedes" pričinjena je znatna materijalna šteta. Očekuje se i službeno priopćenje policije.

Hrvatski predsjednik boravio je u srijedu ujutro u Tivtu, gdje se sastao s predstavnicima Hrvata koji žive u Crnoj Gori. Dan ranije Josipović se službeno sastao sa svojim domaćinom, predsjednikom Vujanovićem te je razgovarao i s drugim najvišim crnogorskim dužnosnicima, premijerom Milom Đukanovićem i predsjednikom parlamenta Rankom Krivokapićem.

Hrvatski predsjednik tijekom poslijepodneva odlazi u posjet Makedoniji, a regionalnu turneju završit će u petak i subotu posjetom Kosovu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sudar, ivo josipović, crna gora