A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-stop-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Lančani sudar deset automobila na A1 prema Karlovcu | Politika+
Tehnologija

PROMET: Lančani sudar deset automobila na A1 prema Karlovcu

Do sudara je došlo u 6,15 sati kod odmorišta Draganić, a

Piše: PolitikaPlus

Zbog lančanog sudara deset osobnih automobila domaćih i stranih registracija, koji se jutros dogodio na autocesti A1, od Zagreba prema Karlovcu prometuje se otežano, u koloni dugoj 15-tak kilometara, doznaje se u karlovačkoj policiji.

 

Do sudara je došlo u 6,15 sati kod odmorišta Draganić, a prema prvim policijskim informacijama dvije su osobe lakše ozlijeđene. Obje su hrvatski državljani.

 

Promet nije u prekidu, ali je usporen na oko dvadesetak kilometara na sat, jer se vozi samo jednim voznim trakom, doznaje se u Centru 192.

 

Ubrzo nakon sudara sedam je automobila uklonjeno s kolnika, ali tri vozila nije bilo moguće ukloniti jer, kako je Hini kazao voditelj Centra 192 Damir Danilović, više nisu u voznom stanju te se čeka vučna služba HAK-a.

 

"Zbog gustoće prometa i HAK-u je otežano doći na mjesto sudara, na 32. kilometar. Čim oni uklone oštećena vozila promet će biti normaliziran", rekao je Danilović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policija, hak, sudar, promet