A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/oluja-oluja-111.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

PRIPREMITE SE! Olujno nevrijeme poharalo Karlovac, rušilo je drveće i krovove! | Politika+
Crna kronika

'OVO JE SAMO UVOD': PRIPREMITE SE! Olujno nevrijeme poharalo Karlovac, rušilo je drveće i krovove!

Tek sutra će se dogoditi pravo nevrijeme, na koje upozoravaju meteorolozi.

Piše: PolitikaPlus

Područje Karlovca i Draganića oko 18,35 sati zahvatilo je olujno nevrijeme, koje je trajalo 15-tak minuta, uz jaki pljusak i vjetar od 70 do 80 kilometara na sat, a na pojedinim mjestima i 90 km, koji je lomio i čupao drveće te rušio pojedine krovove, doznaje se od Dubravka Došena, meteorološkog motritelja glavne Meteorološke postaje Karlovac.

U Državnom centru 112 doznaje se da vatrogasci u selu Gudrovci, u općini Draganić, uklanjaju s ceste ostatke dva krova, koje je olujni vjetar odnio s kuća

Iz karlovačkog policijskog centra 192 navode da promet na glavnim prometnicama nije u prekidu, međutim vatrogasci uklanjaju drveće i granje s više gradskih prometnica, te u selima Šišljavić i Rečica.

U Državnom centru 112 doznaje se da vatrogasci u selu Gudrovci, u općini Draganić, uklanjaju s ceste ostatke dva krova, koje je olujni vjetar odnio s kuća.

U prekidu je opskrba električnom energijom u prigradskim naseljima Kaštel, Ilovac i Pojatno.

Dubravko Došen upozorava građane Karlovca da je večerašnje nevrijeme 'samo uvod u ono koje nas očekuje sutra'. Ovo nije ništa prema nevremenu koje očekujemo sutra, a najvjerovatnije će ga pratiti i tuča veličine lješnjaka, kazao je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

karlovac, oluja, prognoza