Zagreb

NATJEČAJ : Zagrebačka županija sufinancira razvojne turističke projekte

Subvencionirat će izradu projektne dokumentacije za izgradnju i proširenje smještajnih i ugostiteljskih kapaciteta.

Piše: PolitikaPlus

Zagrebačka županija sufinancirat će razvojne turističke projekte, pa je raspisala javni natječaj na koji se do 15. rujna mogu javiti zainteresirani za sufinanciranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za takve projekte, prihvatljive za financiranje iz fondova EU.

 

Na natječaj za subvenciju, koja može iznositi do 50 posto prihvatljivih troškova, a najviše do 50 tisuća kuna, mogu se javiti fizičke i pravne osobe s prebivalištem odnosno sjedištem na području Zagrebačke županije

Iz Zagrebačke županije priopćili su da će subvencionirati izradu projektne dokumentacije za izgradnju i proširenje smještajnih i ugostiteljskih kapaciteta: hotela, aparthotela, motela, pansiona, prenoćišta, hostela, kampova, ruralnih kuća, kuća za odmor i iznajmljivanje, ugostiteljskih objekata. Sufinancirat će se i projekti za proširenje turističke ponude odnosno za izgradnju sportskih terena za tenis, mini golf i drugih igrališta, ali i spa i wellnes centara, tematskih putova te zabavnih i drugih sadržaja.

 

Na natječaj za subvenciju, koja može iznositi do 50 posto prihvatljivih troškova, a najviše do 50 tisuća kuna, mogu se javiti fizičke i pravne osobe s prebivalištem odnosno sjedištem na području Zagrebačke županije ako se bave ugostiteljsko– turističkom djelatnošću i predlažu izradu razvojnih turističkih projekata na području Zagrebačke županije.

 

Sve informacije, tekst natječaja i potrebni obrasci dostupni su na službenoj web stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sufinanciranje, hoteli, turizam