A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/lionel-messi.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sandro Rosell poručuje: Lionel Messi vrijedi 580 milijuna eura | Politika+
Sport

BARCELONA: Sandro Rosell poručuje: Lionel Messi vrijedi 580 milijuna eura

"Za Messija je odšteta 250 milijuna eura, a na to još treba dodati 56 posto na ime poreza. To bi ukupno bilo 580 milijuna eura", Rosellova je računica.

Piše: PolitikaPlus

Predsjednik španjolskog nogometnog prvaka Barcelone Sandro Rosell u razgovoru za katalonski sportski dnevnik "Sport" izjavio je kako je vrijednost najboljeg svjetskog igrača Lionela Messija 580 milijuna eura.

 

"Za Messija je odšteta 250 milijuna eura, a na to još treba dodati 56 posto na ime poreza. To bi ukupno bilo 580 milijuna eura", Rosellova je računica.

 

"Svaki igrač koji želi otići iz Barcelone, to i može, svaki osim Messija", dodao je Rosell.

 

Također, Rosell smatra kako Messi ne bi smio biti ljubomoran na posljednje pojačanje Barcelone, brazilskog napadača Neymara.

 

"U ovom trenutku Messi bi trebao pružiti podršku Neymaru u prilagodbi na španjolsku ligu. Isto tako, Neymar će biti od pomoći i Messiju jer će protivničke obrane morati paziti na dva opasna igrača. Ako se Messi dosada morao rješavati četvorice čuvara i u tome je uspijevao, ne vidim zašto se ubudće ne bi mogao rješavati trojice", zaključio je Rosell.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

lionel messi, barcelona, sandro rosell