IT

UREĐAJI: Samsung predstavio Galaxy Ace 3: Solidan prvi korak u svijet pametnih telefona

Novu generaciju pokreće još brži hardver i posljednja inačica Googleovog operativnog sustava

Piše: PolitikaPlusSamsung Electronics najavio je danas novog člana popularne Galaxy obitelji predstavivši Samsung Galaxy Ace 3. Nadovezujući se na uspješnu prethodnu seriju Galaxy Ace, novi model unaprijeđen je dvojezgrenim procesorom. Pokreće ga Android Jellybean 4.2 operativni sustav, a korisnici će moći uživati i u većem zaslonu dijagonale četiri inča, za bolji pregled igara, filmova.


Fotoaparat sa za ovu klasu standardnim senzorom razlučivosti pet megapiksela prate zabavne funkcije Sound & Shot, Best Photo i Buddy Photo Share kako bi fotografijama dodao zvuk, pomogao u snimanju bolje fotografije i olakšao dijeljenje fotografija i video-zapisa s prijateljima i obitelji.


Među mogućnostima tu su S-Translator koji omogućava trenutne prijevode teksta i glasa, S-Travel turistički vodič i putne informacije, opcija Smart Stay koja prepoznaje kada korisnik gleda u telefon i štedi bateriju prigušujući osvjetljenje zaslona kada je pogled odvraćen, S-Voice za glasovne naredbe, kao i Easy Mode, jednostavan i intuitivni početni zaslon s bržim pristupom ključnim funkcijama.
 
Hrvatski i europski korisnici moći će kupiti LTE inačicu ovog pametnog telefona, u jednoj od tri boje - metalik crnoj, snježno bijeloj ili vinski crvenoj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

galaxy ace, samsung, Galaxy Ace 3, amartphone, pametni telefoni