A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/david-beckham-psg-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

David Beckham odlučio završiti karijeru na kraju sezone! | Politika+
Sport

GOTOVO JE: David Beckham odlučio završiti karijeru na kraju sezone!

'Zahvalan sam Paris SG-u što mi je ponudio mogućnost nastavka igranja, ali osjećam kako je sada pravo vrijeme za završetak karijere jer još uvijek igram na najvišoj razini.'

Piše: PolitikaPlus

Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham (38) je objavio završetak svoje igračke karijere po završetku ove sezone.

"Zahvalan sam Paris SG-u što mi je ponudio mogućnost nastavka igranja, ali osjećam kako je sada pravo vrijeme za završetak karijere jer još uvijek igram na najvišoj razini. Hvala svim mojim suigračima i trenerima s kojima sam imao užitak raditi i učiti od njih. Također, hvala navijačima koji su me podržavali i dali mi snagu da uspijem", objavio je Beckham u priopćenju.

Sa 115 nastupa za englesku reprezentaciju Beckham je rekorder ako se izuzmu vratari. U karijeri je nastupao za Manchester United (1992-2003), Real Madrid (2003-2007), Los Angeles Galaxy (2007-2012), Milan (posudba siječanj-lipanj 2009 i siječanj-ožujak 2010), te Paris SG (2013). S Unitedom je šest puta bio prvak Engleske, a osvojio je i dva FA Kupa, te Ligu prvaka, a naslove prvaka je osvajao i s Realom u Španjolskoj, LA Galaxyjem u SAD-u (dva puta) i Paris SG-om u Francuskoj.

U Francuskoj sezona završava u nedjelju 26. svibnja, a Beckham bi svoj posljednji profesionalni nastup mogao imati u Lorientu gdje gostuje njegov Paris SG.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PSG, david beckham, nogomet