A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/Philips%20i%20Petrekovic_6.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mario Petreković priprema se za Eurosong: Iduće godine pobjeda je moja! | Politika+
Scena

JAKE PRIPREME : Mario Petreković priprema se za Eurosong: Iduće godine pobjeda je moja!

Već ima neke ideje oko pjesme, vrsti glazbe i čitavom performansu na pozornici

Piše: PolitikaPlus/I.G.

Multitalentirani Mario Petreković veliki je obožavatelj Eurosonga i cijele pompe oko izbora za najbolju pjesmu u Europi. Toliko je nestrpljiv da je već svoj dom počeo pripremati za večer kada će se birati „najbolja“ pjesma u Europi, a kaže kako će na TV prijenos izbora pozvati k sebi prijatelje na Eurovizija party kako bi zajedno uz grickalice i piće komentirali izvođače, njihove izvedbe, stylinge i sve što to prestižno natjecanje donosi.

 

Budući da mu je Eurosong natjecanje silno važno, na vrijeme je nabavio i novi TV uređaj - Philips Ambilight 8008 koji će Petrekoviću i Eurosong fanovima u njegovu domu pružiti osjećaj kao da su u Malmö Areni i da iz prvog reda uživaju u nastupima natjecatelja.

 

Kao strastveni fan Eurovizije Petreković rekao da mu je velika želja prijaviti se za natjecanje na Euroviziji te da već ima neke ideje oko pjesme, vrsti glazbe i čitavom performansu na pozornici.

 

- Apsolutno bih volio braniti naše boje na izboru za pjesmu Eurovizije, kao što su to nekad činili legenda Danijel Popović s genijalnom Džuli. Sjetimo se Tajči i Hajde da ludujemo, naravno nikako zaboraviti hit hitova grupe Magazin i fenomenalnu Nostalgiju. Sve su to bezvremenske pjesme i hitovi u našoj zemlji i Njemačkoj. Želja mi je i dužnost da nastavim glazbenu tradiciju i uspjeh gore navedenih muzičara i da godinama kasnije ljudi znaju riječi i melodiju moje pjesme kojom sam nastupio na Eurosongu i da sva autorska prava i postotak od prodaje CD-a ide meni, rekao  je Petreković dok je pregledavao izvedbe i pjesme kojima se Hrvatska, a nekad i Jugoslavija, ponosno predstavljala na Euroviziji.

 

- Između ostalog, jako je bitno i želja mi je vratiti taj štih, taj stil, tu visoku razinu scenskog i vokalnog nastupa na pozornicu Eurovizije. Što se tiče same pjesme par strofa već imam i pjesma za sad počinje u de duru, tako da i akord je tu.Pjesma je za sad vrlo romantična i govori o ljubavi i strasti Roma prema Antici.

 

Trebat ću i malu pomoć oko aranžmana tako da ću se sigurno posavjetovati s trenerom iz Njemačke. Pjesma mi se konstantno mota po glavi i ima odličan „drive“, sigurno će biti hit. Garantiram, mojom ćemo pjesmom Eurosong ponovo dovesti u Hrvatsku do Jadrana zaključio je Mario Petreković te nastavio uvježbavati svoj nastup s kojim će „poharati“ Eurosong.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

scena, eurosong, danijel petrović