Sport

OPORAVIO SE: Tito Vilanova će voditi Barcelonu u susretu protiv PSG-a

'Xavi Hernandez i Jordi Alba idu u Pariz na utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.'

Piše: PolitikaPlus

Barcelona je objavila da će utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a u utorak igrati Jordi Alba, Xavi Hernandez i Eric Abidal, koji su bili ozlijeđeni, kao da će i na klupi biti trener Tito Vilanova.

"Xavi Hernandez i Jordi Alba idu u Pariz na utakmicu četvrtfinala Lige prvaka", objavio je katalonski klub na svojim stranicama.

Xavi, koji je završio utakmicu između Francuske i Španjolske (0-1) s bolovima u mišićima desnog bedra i Jordi Alba, koji je istegnuo bedro na reprezentativnoj utakmici protiv Finske (1-1), dobili su u nedjelju zeleno svjetlo liječnika za nastup u utorak.

Abidal, koji je u subotu nastupio prvi put na prvenstvenoj utakmici od transplatacije jetre u travnju 2012., također je na popisu za utakmicu protiv PSG-a.

Tako Barcelona putuje u Pariz sa 21 igračem među kojima još uvijek nisu ozlijeđeni Puyol i Adriano, kao i suspendirani Pedro.

Osim toga, katalonski klub je također objavio da će u Pariz putovati i trener Tito Vilanova, koji se prošli tjedan vratio iz New Yorka gdje je bio na liječenju nakon što mu se vratio rak parotidne žlijezde.

"Predviđeno je da trener Tito Vilanova ide na put", kaže se na Barcinim stranicama. Vilanova je vodio trening u nedjelju, drugi put otkako se vratio iz New Yorka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jordi alba, barcelona, psg