A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dinamo-maksimir-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dinamo krivi medije za manjak gledatelja, ali otkrijte tko su krivci! | Politika+
Sport

ANKETA: Dinamo krivi medije za manjak gledatelja, ali otkrijte tko su krivci!

'Namjera je bila jako dobra, ali žalosno je da su mediji to uspjeli ismijati i napraviti cirkus.'

Piše: PolitikaPlus

Dinamova akcija u kojoj dijele milijuna kuna za deset navijača, nije prošla najbolje. Prodano je manje od sedam tisuća ulaznica, što je bolje od susreta s Portom, ali je svakako loš pokazatelj stanja u glavnom gradu. U Dinamu, naravno, za sve krive medije.

- Namjera je bila jako dobra, ali žalosno je da su mediji to uspjeli ismijati i napraviti cirkus. Ovo što radi Dinamo za naš nogomet je veće od Dinama i ideja koja je izašla iz svlačionice nije kod svih prihvaćena na najbolji način. Užasno je igrati pred tako malim brojem ljudi, a ja sam siguran da bi momčad protiv Porta pred 10 tisuća ljudi više igrala i drugačije. Dekor u Zagrebu, za kojeg smo zaslužni apsolutno svi u i oko sporta, ne zaslužuje Ligu prvaka - rekao je trener Dinama Ante Čačić.

I dok će se on, i drugi u klubu, zavaravati da je to do medija, njihova službena Facebook stranica demantira tako nešto. Izlistavajući komentare rijetko smo naišli na neki pozitivan, a ankete koje su provedene sugeriraju da ipak nisu mediji krivi, nije kriva ni cijena ulaznice, nisu krivi ni igrači, nije kriv trener, nije krivo loše vrijeme, nisu krivi rezultati. Uostalom, slika govori više od tisuću riječi o tome što navijače Dinama tjera od stadiona.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

psg, dinamo, anketa