A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/djordje-gvozdic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Gospićki dogradonačelnik Đorđe Gvozdić zatečen u krađi drva?! | Politika+
Hrvatska

ON NEGIRA: Gospićki dogradonačelnik Đorđe Gvozdić zatečen u krađi drva?!

U nelegalnoj sječi šume zatekao ga je zaposlenik šumarije Gospić koji je pozvao policiju, ali u međuvremenu je Gvozdić pobjegao s traktorom i natovarenim drvima.

Piše: PolitikaPlus/likaplus

Zamjenik gospićkog gradonačelnika Đorđe Gvozdić uhvaćen u krađi drva u okolici Medka. Naime u razdoblju od 20.do 24. kolovoza zamjenik Gvozdić je vršio nezakonitu sječu šume.

 

On je izabran za zamjenika gradonačelnika na lokalnim izborima 2009. kao nezavisni kandidat ispred srpske nacionalne manjine. U nelegalnoj sječi šume zatekao ga je zaposlenik šumarije Gospić koji je pozvao policiju, ali u međuvremenu je Gvozdić pobjegao s traktorom i natovarenim drvima, piše portal likaplus.

Iz šumarije Gospić potvrdili su da je učinjena šteta oko pet tisuća kuna i da se događaj zbio 31. kolovoza 2012. Sam Gvozdić je pak rekao kako je to 'izmišljotina'.'Tamo se neko vozika po njivama u vozilu i pravi štetu. Niti slučajno. Ja sam mu malo zaprijetio dan-dva prije toga i on mi je onda napravio prijavu za sječu drva…Ma kakvi kaznena prijava! Nema nikakvih elemenata za takvo što!', ustvrdio je.

Glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske Kristina Maoduš u telefonskom razgovoru je potvrdila 'da je protiv 48-godišnjaka iz Medka dovršeno kriminalističko istraživanje zbog osnovane sumnje da je u razdoblju od 20.do 24.kolovoza izvršio nelegalnu sječu trinaest kubnih metara šume kojim je oštećena šumarija Gospić za iznos od 5.136,00 kuna. Protiv 48-godišnjaka bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu'.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sječa drva, gospić, krađa