A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/ante-gotovina-mladen-markac-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Statusna konferencija u predmetu Gotovina-Markač 18. rujna | Politika+
Crna kronika

HAAG: Statusna konferencija u predmetu Gotovina-Markač 18. rujna

Žalbeni postupak u predmetu protiv generala Ante Gotovine i Mladena Markača, trebao bi se završiti do kraja godine.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Statusna konferencija u predmetu "Gotovina, Markač" održat će se 18. rujna u Haagu, objavio je u srijedu Međunarodni sud za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije (ICTY).

U nalogu kojim saziva ročište žalbeni sudac Theodor Meron podsjeća da je zadnja statusna održana je 23. svibnja. Pravila Haaškoga suda nalažu da se u redovitim razmacima održavaju ročišta na kojima optužene ili osuđene osobe imaju priliku izjasniti se o uvjetima u pritvoru, zdravstvenim problemima ili nekim drugim pitanjima.

Žalbeni postupak u predmetu protiv generala Ante Gotovine i Mladena Markača, nepravomoćno osuđenih na 24 odnosno 18 godina zatvora zbog zločina počinjenih tijekom i nakon operacije Oluje, trebao bi se završiti do kraja godine kada se očekuje odluka žalbenoga vijeća o žalbama dvojice generala na prvostupanjsku presudu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MLADEN MARKAČ, ANTE GOTOVINA, HAAG