A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/adele.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pjevačica Adele objavila na internetu: Očekujem prvo dijete, sretna sam! | Politika+
Scena

SRETNA VIJEST: Pjevačica Adele objavila na internetu: Očekujem prvo dijete, sretna sam!

'Presretni smo i jako smo uzbuđeni, no molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim nama važnim trenucima.'

Piše: PolitikaPlus/Hina
'Sretna sam što mogu objaviti da Simon i ja očekujemo prvo zajedničko dijete. Željela sam da tu novost čujete izravno od mene. Presretni smo i jako smo uzbuđeni, no molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim nama važnim trenucima.'

Višestruka dobitnica Grammyja Adele očekuje prvo dijete sa zaručnikom Simonom Koneckim, objavila je britanska pjevačica u petak na svojoj internetskoj stranici.

"Sretna sam što mogu objaviti da Simon i ja očekujemo prvo zajedničko dijete. Željela sam da tu novost čujete izravno od mene. Presretni smo i jako smo uzbuđeni, no molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim nama važnim trenucima", napisala je Adele.

Dvadesetčetverogodišnja britanska pjevačica i Konecki, koji iza sebe već ima jedan brak, zaručeni su od siječnja.

Popularna pjevačica u veljači je osvojila šest nagrada Grammy, među kojima je i jedan za album "21" te za pjesmu godine "Rolling in the deep". Album je i nakon više od godinu dana od objavljivanja među prvih 10 na top ljestvici U.S. Billboarda 200.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

scena, adele