A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/POKRET%20ZA%20MODERNU%20HRV.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Predsjednik Josipović primio izaslanstvo Pokreta za modernu Hrvatsku | Politika+
Hrvatska

SASTANAK: Predsjednik Josipović primio izaslanstvo Pokreta za modernu Hrvatsku

Prioritet Pokreta su nacionalni gospodarski interesi koji će omogućiti dugotrajan gospodarski rast te poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva kao temelja gospodarskog razvoja.

Piše: PolitikaPlus
Prioritet Pokreta su nacionalni gospodarski interesi koji će omogućiti dugotrajan gospodarski rast te poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva kao temelja gospodarskog razvoja.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je izaslanstvo Pokreta za modernu Hrvatsku koje ga je upoznalo s glavnim ciljevima Pokreta, usmjerenima prema prosperitetu hrvatske države, hrvatskog naroda i svih građana Republike Hrvatske.

 

Prioritet Pokreta su nacionalni gospodarski interesi koji će omogućiti dugotrajan gospodarski rast te poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva kao temelja gospodarskog razvoja. Jednako tako, inzistiraju na oživotvorenju socijalne države, dostupnosti obrazovanja i stručnog usavršavanja, kvalitetne i maksimalne dostupnosti zdravstvenih usluga svim građanima, te osiguranje optimalnih uvjeta za rast i razvoj djece. Ističu da će Pokret ustrajati na dosljednoj provedbi hrvatskih zakona koji štite hrvatskog radnika, čijom je zaslugom ova država i stvorena.

 

Ujedno, žele pridonijeti jačanju demokratskog  sustava  uvođenjem kulture obaveznih referenduma te ograničenjem količine novca u kampanji, pogotovo krupnog kapitala.

 

Predsjednik Republike izrazio je očekivanje da će Pokret naći svoje mjesto u demokratskom i političkom životu Hrvatske te svojim programom i radom uspješno pridonijeti općem napretku zemlje.

 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hrvatska, stranke, pokret za modernu hrvatsku, ivo josipović