A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/antonija-bilic-122.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Podsjetnik na potragu: Mimohod nade za Antoniju Bilić u petak u Drnišu | Politika+
Crna kronika

GDJE JE ANTONIJA?: Podsjetnik na potragu: Mimohod nade za Antoniju Bilić u petak u Drnišu

Organizira se kako bi se izrazila podrška obitelji nestale djevojke, te nada u njezin pronalazak.

Piše: p/h

Učenici i učitelji srednje škole Ivana Meštrovića iz Drniša, čiji je treći razred, usmjerenje trgovac, lani pohađala nestala maloljetnica Antonija Bilić iz Krički, u petak 8. lipnja organizirat će veliki 'Mimohod nade' ulicama grada Drniša.

Organizira se kako bi se izrazila podrška obitelji nestale djevojke, te nada u njezin pronalazak.

Mimohod, koji će se održati dan nakon što se navrši godina dana od nestanka Antonije Bilić, organizira se kako bi se izrazila podrška obitelji nestale djevojke, te nada u njezin pronalazak.

Kako stoji u dopisu koji je škola poslala medijima, mimohodom će drniški učenici i učitelji, nekadašnji kolege nestale Antonije, također podržati državna tijela u naporima da se taj slučaj razriješi, a Antonija pronađe živa i zdrava.

Povorka će u petak krenuti u 10,15 sati s glavnog drniškog trga Poljane, a uputit će se prema mostu preko rijeke Čikole gdje se, prema kazivanju svjedoka, Antonija Bilić kobnog 7. lipnja prošle godine ukrcala u kamion Dragana Paravinje.

Učenici i učitelji srednje škole Ivana Meštrovića i lani su organizirali 'Mimohod podrške' kojim su upozorili na prometnu nepovezanost dalmatinskog zaleđa, zbog čega su drniški srednjoškolci prisiljeni stopirati, te su iskazali podršku obitelji nestale Antonije.

Na Županijskom sudu u Šibeniku traje suđenje Draganu Paravinji, optuženom za teško ubojstvo i pokušaj silovanja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DRAGAN PARAVINJA, ANTONIJA BILIĆ, SILOVANJE