A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hep01.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Peticiju protiv novog poskupljenja struje pokreće - HEP-ov sindikat TEHNOS | Politika+
Energetika

NEZADOVOLJSTVO: Peticiju protiv novog poskupljenja struje pokreće - HEP-ov sindikat TEHNOS

Traže da se prije bilo kakvog poskupljenja objave investicijski planovi HEP-a i mjere racionalizacije poslovanja.

Piše: P/H

Strukovni sindikat radnika HEP-a TEHNOS organizira potpisivanje peticije kojom od Vlade i Uprave HEP-a traži poništavanje odluke o povećanju cijene električne energije, izvijestio je TEHNOS.

Sindikat ističe da je nezadovoljan potezima Vlade i tišinom u kojoj se donose i provode odluke od presudne važnosti za građane, gospodarstvo i radnike HEP-a.

Peticiju će građani moći potpisati od subote, 5. do petka 11. svibnja, na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

TEHNOS Vladinu odluku o poskupljenju struje koja je stupila na snagu 1. svibnja smatra nezakonitom te traži da se prije nove slične odluke objave investicijski planovi HEP-a koji će dokazati da će prihodi od poskupljenja struje biti utrošeni u nacionalnom interesu i na dobrobit građana.

TEHNOS također traži objavu mjera racionalizacije poslovanja koje će HEP poduzeti radi poboljšanja svog poslovanja kao i pokretanje javne rasprave o potrebi poskupljenja.

Sindikat ističe da je nezadovoljan potezima Vlade i tišinom u kojoj se donose i provode odluke od presudne važnosti za građane, gospodarstvo i radnike HEP-a.

O svojim stavovima o poskupljenju električne energije, restrukturiranju HEP-a i investicijskim planovima, TEHNOS će izvijestiti na konferenciji za novinare, u ponedjeljak, 7. svibnja, a čelnici tog sindikata bit će sutra od prije podne prisutni kod štandova s peticijom na Cvjetnom trgu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

električna energija, poskupljenje struje, tehnos, hep