A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/JESSICA%20SIMPSON.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jessica Simpson postala je majka: Rodila je djevojčicu... | Politika+
Scena

SRETNA MAJKA: Jessica Simpson postala je majka: Rodila je djevojčicu...

Vijest o trudnoći Jessica je objavila na svom Twitter profilu na Noć vještica prošle godine. U jednom intervjuu izjavila je da se neizmjerno veseli postati majka

Piše: PolitikaPlus

U utorak ujutro u Los Angelesu pjevačica i glumica rodila je djevojčicu koju je nazvala Maxwell Drew Johnson, piše Us Weekly.  Djevojčica teži 4,4 kilograma.

- Majka i beba su dobro - rekao je izvor.

Poslije šest tjedana veze, Jessica (31) i Eric Johnson (32) zaručili su se u studenom 2010. godine. Par još nije odredio točan datum vjenčanja, ali su to imali u planu nakon što se njihova djevojčica rodi. Jessici će ovo biti drugi brak. Od 2002. do 2005. godine u braku je bila s Nickom Lacheyem.

Vijest o trudnoći Jessica je objavila na svom Twitter profilu na Noć vještica. Nije skrivala koliko je sretna što će postati majka.

- Eric i ja se toliko volimo, i sama činjenica da već volim dijete koje raste u meni me iznimno veseli. Ne mogu ni zamisliti koliko ću tek ljubavi imati kad dođe na svijet - rekla je u jednom intervjuu Jessica.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Jessica Simpson, SCENA