A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/PIVO%20SVIJET%20GLAMURA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Najbolji glazbeni spot: 'Ezoterija' Hladnog piva dobila prestižnu nagradu Oktavijan | Politika+
Scena

VIDEO: Najbolji glazbeni spot: 'Ezoterija' Hladnog piva dobila prestižnu nagradu Oktavijan

Hladno Pivo sa pjesmom „Ezoterija“ ove godine ima nominacije za Porin u 3 kategorije.

Piše: PolitikaPlus

Spot Hladnog Piva za pjesmu "Ezoterija", kojeg je režirao Filip Filković Philatz dobitnik je prestižne nagrade Oktavijan u kategoriji najboljeg glazbenog spota na 21. Danima hrvatskog filma.

Poznato je kako je "Oktavijan" filmska nagrada koja se na Danima hrvatskog filma dodjeljuje u niz kategorija, a naziv je dobila po Oktavijanu Miletiću, prvom hrvatskom filmskom autoru i utemeljitelju hrvatske kinematografije koji se sustavno bavio filmom.

Spot za pjesmu "Ezoterija", koja je bila prvi, najavni singl i svojevrstan uvod u novi, dugoočekivani album Hladnog Piva "Svijet Glamura" , pozitivna je znanstvenofantastična drama smještena u grad na samom rubu katastrofe.

 

Nagrada „Oktavijan“ dobro dođe i kao podsjetnik da Hladno Pivo sa pjesmom „Ezoterija“ ove godine ima nominacije za Porin u 3 kategorije: Pjesma Ezoterija je nominirana u kategoriji Hit Godine, a album „Svijet Glamura“ ima dvije nominacije; za najbolji rock album godine te najbolje likovno oblikovanje.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SCENA, SPOT, EZOTERIJA, HLADNO PIVO