A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/alec-baldwin.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kanađanka optužena zbog uhođenja Aleca Baldwina | Politika+
Scena

UZNEMIRAVANJE: Kanađanka optužena zbog uhođenja Aleca Baldwina

Glumac se s Genevieve Sabourin upoznao na večeri u jesen 2010., stoji u sudskim dokumentima

Piše: PolitikaPlus

Jedna je Kanađanka optužena nakon što je tijekom vikenda uhodila glumca Aleca Baldwina, čekajući ga pred njegovim stanom u New Yorku, a prije toga mu je poslala niz e-mailova i poruka u kojima mu se obraćala kao vlastitu suprugu.

Genevieve Sabourin (40) iz Montreala optužnica tereti po pet točaka, među kojima su i ona za uznemiravanje te za uhođenje. Puštena je nakon što je potpisala izjavu prema kojoj glumca više neće uznemiravati.

Sudac njujorškog suda Richard Weinberg Sabourin je odredio da se mora držati dalje od Baldwina te da ne smije imati nikakvog izravnog ili neizravnog kontakta s njim.

Baldwin se sa Sabourin upoznao na večeri u jesen 2010., stoji u sudskim dokumentima, a njegov odvjetnik dodaje kako je glumac pristao izaći s Genevieve kako bi udovoljio molbi jednog od svojih prijatelja.

Nakon što su mu neprestani e-mailovi postali naporni, Baldwin je Sabourin zamolio da ih prestane slati. U sudskim spisima stoji kako je Baldwin zbog poruka osjećao tjeskobu i pritisak te je strahovao za vlastitu sigurnosti i posao.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kanada, alec baldwin, stalker