A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/Francis%20Ford%20Coppola.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U Dubrovnik stigao poznati redatelj Francis Ford Coppola | Politika+
Scena

ZVJEZDANI POSJET: U Dubrovnik stigao poznati redatelj Francis Ford Coppola

Coppola je svrstan među vodeće američke redatelje i to prvenstveno zahvaljujući uspjehu gansterskog epa 'Kum' iz 1972. godine.

FOTO: Francis Ford Coppola
Piše: PolitikaPlus

Poznati 72-godišnji redatelj je, prema pisanju portala Dubrovniknet.hr, stigao privatnim zrakoplovom u zračnu luku Čilipi. Ovo je njegov drugi posjet Dubrovniku. Prvi put ga je posjetio prije pedesetak godina.

 

Coppola je svrstan među vodeće američke redatelje i to prvenstveno zahvaljujući uspjehu gansterskog epa 'Kum' iz 1972. godine koji se našao na vrhu najkomercijalnijih filmova svih vremena i dobio tri Oscara.

Za nastavak svog najvećeg uspjeha 'Kum II' dobiva šest Oscara 1974. godine. 1990. je dovršio serijal Kum s filmom 'Kum III' koji je, iako ga kritika nije prihvatila kao prva dva filma, ipak ostvario uspjeh u kinima.

Coppola je 'otvorio' sezonu slavnih posjeta ovoj svjetskoj destinaciji. Prošle godine je Dubrovnik posjetilo mnoštvo slavnih osoba, a tko će nam sve doći ovog ljeta... vidjet ćemo u nadolazećim mjesecima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dubrovnik, hollywood, Francis Ford Coppola, scena