A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/konzum-benz-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Konzum otvorio prvu, samonaplatnu, benzinsku postaju: Konzum benz! | Politika+
Energetika

TRGOVAČKI LANCI: Konzum otvorio prvu, samonaplatnu, benzinsku postaju: Konzum benz!

Riječ je o inovativnom projektu koji koristi najsuvremeniju samonaplatnu tehnologiju.

Piše: P/H

Trgovački lanac Konzum otvorio je svoju prvu benzinsku postaju, uz Super Konzum prodavaonicu u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, što je dio Konzumovog projekta izgradnje benzinskih postaja. Kako navode iz Agrokorovog trgovačkog lanca, time je s radom započeo pilot projekt Konzum benzinskih postaja pod imenom - Konzum benz.

Riječ je o inovativnom projektu koji koristi najsuvremeniju samonaplatnu tehnologiju.

Konzum je tako postao prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je uveo uslugu samonaplatnih benzinskih postaja. Riječ je o inovativnom projektu koji koristi najsuvremeniju samonaplatnu tehnologiju. Projekt je trenutno u testnoj fazi, navode iz Konzuma dodajući da ga planiraju i dalje razvijati i širiti na druge lokacije u Hrvatskoj. Kako su još ranije najavili, do lipnja planiraju otvoriti nekoliko benzinskih postaja u neposrednoj blizini postojećih Super Konzum trgovačkih centara.

Riječ je o zasebnim Konzumovim benzinskim postajama koje će se graditi kao novi samostojeći objekti na prostorima parkinga Super Konzum trgovačkih centara, a crpke će raditi na prinicipu samousluge i bit će u potpunosti automatizirane.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

konzum benz, benzinske postaje, agrokor, konzum