A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/predstava%208.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pogledajte predstavu o gay brakovima u kojoj glume Clooney i Pitt | Politika+
Scena

VIDEO: Pogledajte predstavu o gay brakovima u kojoj glume Clooney i Pitt

U predstavi su se našla i poznata glumačka lica - Brad Pitt kao sudac Walker te George Clooney kao odvjetnik David Boies.

Piše: PolitikaPlus

Sinoć je u Los Angelesu izvedena predstava "Prijedlog 8" (ili skraćeno samo "8"), koja govori o gay brakovima i spornom zakonskom prijedlogu kojim su u Kaliforniji bili zabranjeni istospolni brakovi, a kojeg je 2010. godine sudac Vaughn R Walker proglasio protuustavnim.

 

U predstavi su se našla i poznata glumačka lica - Brad Pitt kao sudac Walker te George Clooney kao odvjetnik David Boies. Osim njih su se u predstavi našle još neke holivudske zvijezde, među kojima i Martin Sheen, Jane Lynch, Kevin Bacon, Jamie Lee Curtis te Matthew Morrison.

Predstavu se moglo gledati putem live streaminga, a oni koji su to propustili, a žele je ipak pogledati, mogu to napraviti u priloženom videu (snimka kreće od 30. minute videa, točnije u 29:50).

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kazalište, prestava, brad pitt