A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/Whitney%20Houston.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Whitney pokopali s nakitom za 2,8 milijuna kuna i zlatnim papučama | Politika+
Scena

OBJAVILI FOTOGRAFIJU: Whitney pokopali s nakitom za 2,8 milijuna kuna i zlatnim papučama

National Enquirer objavio fotografiju pjevačice u lijesu snimljenu unutar pogrebnog poduzeća.

Piše: PolitikaPlus

Whitney Houston preminula je 11. veljače u kadi hotelske sobe. Smrt je navodno uzrokovala prevelika količina Valiuma, Xanaxa i alkohola. Pokopali su je 19. veljače na groblju Fairview u gradiću Westfieldu u američkoj saveznoj državi New Jersey. Lijes u kojem je pokopana izrađen je od zlata. Pjevačicu su obukli u njezinu omiljenu ljubičastu haljinu i okitili je dijamantnim brošem i naušnicama u vrijednosti 2,8 milijuna kuna. Na nogama je imala zlatne papuče. Časopis National Enquirer objavio je fotografiju pjevačice u lijesu snimljenu unutar pogrebnog poduzeća gdje je obitelj imala bdijenje za Whitney.

Brojni obožavatelji pjevačice na Twitteru su se obrušili na časopis koji ne poštuje privatnost čak ni u najtežim trenucima.

- Strašno. Whitney ni mrtva ne može imati mira i privatnosti. National Enquirer uistinu pretjeruje - pišu obožavatelji.

Osoblje hotela Beverly Hilton koje je medijima otkrilo detalje Whitneyine smrti, čak i fotografiralo sobu u kojoj je preminula, dobilo je otkaz.

- Nekoliko zaposlenika, većinom niže rangiranih, koji su u hotelu kratko radili dobili su otkaz jer su prekršili pravilo o privatnosti gosta koje se mora poštivati jer ih na to obavezuje ugovor - otkriva izvor za RadarOnline.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

scena, Whitney Houston