A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/Whitney%20Houston.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Whitney Houston umrla zbog miješanja lijekova i alkohola | Politika+
Scena

SMRT PJEVAČICE: Whitney Houston umrla zbog miješanja lijekova i alkohola

Obdukcijom je pronađena voda u plućima Whitney Houston, ali u premaloj količini za zaključak da je uzrok smrti utapanje.

Piše: PolitikaPlus

Whitney Houston nije se utopila u kadi nego je vjerojatno preminula od smrtonosne kombinacije Xanaxa, još nekih prepisanih joj lijekova i alkohola, objavila je internetska stranica tmz.com, specijalizirana za vijesti o slavnima, pozivajući se na obitelj slavne pjevačice.

Članovima obitelji su zaposlenici ureda mrtvozornika okruga Los Angelesa rekli da je obdukcijom pronađena voda u plućima Whitney Houston, ali u premaloj količini za zaključak da je uzrok smrti utapanje. Obitelji je rečeno da je pjevačica preminula prije nego što joj je glava klonula u kadu punu vode.

Njezino tijelo pronašla je njezina teta Mary Jones. Ona je pripremila Whitneynu haljinu za večernji izlazak, a kada se ona dugo nije pojavljivala iz kupaonice ušla je unutra i našla ju uronjenu u kadu.

Službeni uzrok smrti bit će objavljen nakon što budu završeni toksikološki nalazi.

Slavna američka pjevačica Whitney Houston umrla je iznenadnom smrću u svojoj 48. godini u subotu u hotelu Hiltonu na Beverly Hillsu, dan prije 54. dodjele Grammyja.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

scena, Whitney Houston