Zagreb

PRIZNANJE: Udruga zagrebačkih branitelja Vukovara Bandiću uručila plaketu

'Plaketa koju vam danas predajemo, posebno je priznanje koje još nikome nismo dali', rekao je predsjednik Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara.

Piše: PolitikaPlus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas predstavnike Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara koji su mu u znak zahvale na svesrdnoj potpori uručili Veliku plaketu, izvijestio je Grad Zagreb.

"Na prošloj Skupštini udruge, odlučili smo vam se zahvaliti na petogodišnjoj suradnji i potpori. Plaketa koju vam danas predajemo, posebno je priznanje koje još nikome nismo dali", rekao je predsjednik Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara Damir Jašarević, zahvalivši gradonačelniku Bandiću i Gradu Zagrebu na pomoći i preporukama koje kontinuirano dobivaju preko Odjela za branitelje, prvoga takvog odjela u Hrvatskoj.

Branitelji su gradonačelniku predstavili svoje projekte, naglasivši da im je konačni cilj potpuno samofinanciranje.

U ime Grada Zagreba, na primanju su bili pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco i voditelj Odjela za branitelje Miodrag Demo, a u ime Udruge tajnica Zorica Gregurić, te članovi Središnjeg odbora Anđelko Vugrinec i Darko Zlodi, navodi se na mrežnim stranicama Grada Zagreba.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, milan bandić, vukovar