A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/zagreb%20fasnik.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Izaslanstvo Fašničke republike kod gradonačelnika Zagreba | Politika+
Zagreb

POSJET: Izaslanstvo Fašničke republike kod gradonačelnika Zagreba

Princ Fašnik, Sraka, Fiškal i Sudec, uručili su zagrebačkome gradonačelniku Milanu Bandiću posebnu pozivnicu u Srakolend.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

Uz nezaobilazne krafne i pošalice, te poziv Zagrepčanima da dođu u Samobor, jer tamo ne bu kaj ne bu, u prepoznatljivom satiričko - šaljivom tonu, Princ Fašnik, Sraka, Fiškal i Sudec, uručili su zagrebačkome gradonačelniku Milanu Bandiću posebnu pozivnicu u Srakolend gdje je organiziran šarolik program za sve ukuse i uzraste.

 

U izaslanstvu Samobora i Srakolenda bio je i gradonačelnik Krešo Beljak koji će 11. veljače na samoborskom Trgu kralja Tomislava prigodno preimenovanom u Trg fašničkih velikana uskoro predati ključeve grada veselim fašničkim simbolima.

Kako se čulo, ovogodišnja strelica satiričkih poruka odapinjat će se na temu Samoborska Fašnička Fantazija, a Zagrepčani su pozvani da barem na deset dana budu ono što su oduvijek željeli biti i da se dođu dobro zabaviti.

Na pitanje novinara hoće li i Zagreb organizirati svoj Fašnik, gradonačelnik Bandić je, nastavljajući u šaljivom tonu susreta sa Samoborcima, odgovorio da su u Zagrebu pale sve maske i da se znamo diviti onima koji to rade najbolje, a to je Samobor.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, milan bandić