A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/foto%2020.01.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagrebačka filharmonija i Sieghart u koncertu na njemački način | Politika+
Kultura

CRVENI CIKLUS: Zagrebačka filharmonija i Sieghart u koncertu na njemački način

Dirigent Sieghart priredio je pravu 'njemačku' poslasticu.

FOTO: Zagrebačka filharmonija
Piše: PolitikaPlus

U vatrenim tonovima obojanom Crvenom ciklusu Zagrebačke filharmonije, u petak 20.01.2011.g. gostovao je ugledni austrijski dirigent Martin Sieghart.

 

Bila je to adrenalinska večer vrhunske glazbe. A da nam je ovaj sjajni austrijski maestro zajedno sa Zagrebačkom filharmonijom pružio doista "nezaboravan" glazbeni doživljaj, mogu potvrditi svi koji su u petak 20.01. uživali u njegovom virtuoznom nastupu.

Dirigent Sieghart priredio je pravu „njemačku“ poslasticu za sve one koji su petak uvečer odvojili za uživanje u veličanstvenim skladbama i očaravajućim tonovima najboljih njemačkih skladatelja.

 

Večer započeta uvertirom Hebridi Felixa Mendelssohna nastavljena je u duhu Johannesa Brahmsa, a  završila veličanstvenom 8.simfonijom u F-duru Ludwiga van Beethovena.

Bila je to adrenalinska večer vrhunske glazbe . A da nam je ovaj sjajni austrijski maestro zajedno sa Zagrebačkom filharmonijom pružio doista "nezaboravan" glazbeni doživljaj, mogu potvrditi svi koji su u petak 20.01. uživali u njegovom virtuoznom nastupu.

 

Nizu nezaboravnih glazbenih doživljaja u sezoni Zagrebačke filharmonije nema kraja te uopće ne treba sumnjati da će i idući tjedan ponovno biti doista"nezaboravno".

 

U utorak 24.01. kao i u petak 27.01. ne propustite najbolje studente Muzičke akademije koji će svoj, premda već pokazani i dokazani potencijal, dodatno „izbrusiti“ uz Zagrebačku filharmoniju!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Martin Sieghart, crveni ciklus, zagrebačka filharmonija