Zagreb

PROSTOR: Gradonačelnik Milan Bandić predao novi prostor za udrugu Ozana

Ozana je udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, osnovana u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, a taj prostor od 145 četvornih metara u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, u blizini je prostora koji udruga već koristi te će s njim moći povećati broj korisnika i uvesti nove programe.

FOTO: Milan Bandić
Piše: PolitikaPlus/Hina

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić svečano je danas predao na korištenje udruzi Ozana dodatni prostor za rad bez naknade, koji će se koristiti kao dnevni centar.

Ozana je udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, osnovana u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, a taj prostor od 145 četvornih metara u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, u blizini je prostora koji udruga već koristi te će s njim moći povećati broj korisnika i uvesti nove programe, ističu u udruzi.

Predavši na korištenje novi prostor, gradonačelnik Milan Bandić rekao je da će se taj gradski prostor, koji je ranije bio ugostiteljski objekt, preurediti na teret grada. Najavio je da će se ubrzati postupak odabira izvođača radova te da bi se taj prostor potpuno preuređen mogao otvoriti do početka ljeta.

Vjera Lukavečki, ravnateljica udruge Ozana zahvalila je gradonačelniku Bandiću na novim prostorima istaknuvši da će tako moći osigurati programe za nove korisnike dnevnog centra.

Nakon kratke svečanosti gradonačelnik je obišao prostore koje udruga već koristi i upoznao se s radom udruge i njezinim članovima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prostor, ozana, milan bandić, zagreb