A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/policija-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zaboravni razbojnik 'pao' nakon povratka na mjesto zločina | Politika+
Zagreb

VLAŠKA ULICA: Zaboravni razbojnik 'pao' nakon povratka na mjesto zločina

Razbojnik s lažnim brkovima opljačkao je zlatarnicu u Vlaškoj ulici ali je ubrzo shvatio da je zaboravio torbicu...

Piše: PolitikaPlus/Hina

Razbojnik s lažnim brkovima opljačkao je zlatarnicu u Vlaškoj ulici ali je ubrzo shvatio da je zaboravio torbicu pa se bez brkova vratio u zlatarnicu, no vlasnik ga je svejedno prepoznao, što je ubrzo dovelo do uhićenja zaboravnog razbojnika.

Policija je danas izvijestila da je 35-godišnji razbojnik, maskiran lažnim brkovima, na staru godinu oko 15 sati ušao u zlatarnicu Lekaj i 70-godišnjeg vlasnika zatražio da mu pokaže lančiće. Kada je vlasnik izvadio podložak sa zlatnim lančićima razbojnik ga je udario po glavi torbicom koju je natrpao šljunkom.

S nakitom vrijednom oko 20.000 kuna razbojnik je pobjegao do javnog WC-a na Ribnjaku, gdje se presvukao i bacio lažne brkove. No, tada je shvatio da je u zlatarnici zaboravio torbicu pa se vratio po nju. Iako bez brkova, vlasnik je prepoznao razbojnika te je potrčao za njim tražeći pomoć. To je čuo policajac koji nije bio na dužnosti te je sustigao i uhvatio razbojnika.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pljačka, zagreb, vlaška ulica, zlatarnica