A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/POLICIJA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Svekar 10 godina silovao snahu | Politika+
Crna kronika

MONSTRUM: Svekar 10 godina silovao snahu

33-godišnjakinja je godinama bila izložena seksualnom svekrovom zlostavljanju

Piše: PolitikaPlus /Novi list

Monstruozan zločin u jednom malom mjestu u Zagorju otkrila je ovih dana policija. Prema pisanju Novog lista  33-godišnja žena prijavila je da ju je 71-godišnji svekar silovao. I to punih 10 godina!Istražitelji su se neugodno iznenadili kada je 33-godišnjakinja koja je očito godinama bila izložena seksualnom svekrovom zlostavljanju odlučila ispričati sve što joj se u posljednjih deset godina događalo.  Prijavila je tako da je 71-godišnji suprugov otac vrlo često bio nasilan, ne samo prema njoj, već i prema ostalim članovima obitelji. Prema njoj je pak to nasilje kulminiralo brutalnim silovanjem.


Brzom policijskom intervencijom, odmah nakon što je prijava zaprimljena, 71-godišnjak je uhićen i priveden u sjedište krapinsko-zagorske policije. Nakon kriminalističkog istraživanja istražitelji su očito zaključili kako imaju dovoljno dokaza da osumnjičenog silovatelja predaju tužiteljstvu.


Slučaj je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

silovanje