A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/lopta.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Njemačka agencija dolazi pregovarati o kupnji Karlovca! | Politika+
Sport

SLAMKA SPASA?: Njemačka agencija dolazi pregovarati o kupnji Karlovca!

Riječ je o tvrtki Haag Sportmanagement, vlasnika Olivera Haaga, koja se prvenstveno bavi menadžmentom i transferom igrača, a pod svojim okriljem imaju brojne mlade igrače iz Brazila, Portugala, Njemačke kao i središnje i istočne Europe - priopćili su iz NK Karlovca.

Piše: PolitikaPlus

Odgođena je sjednica skupštine NK Karlovca jer večeras u Karlovac dolaze predstavnici njemačke tvrtke Haag Sportmenagement pregovarati o kupnji kluba s Korane - dobra vijest može se slobodno nazvati i senzacionalnom nakon svega što se posljednjih mjeseci događalo u karlovačkom prvoligašu.

- Obavještavamo vas da se izvanredna skupština NK Karlovca, zakazana za četvrtak, 15. prosinca, odgađa zbog razgovora s potencijalnim investitorima iz Njemačke, koji su zainteresirani za ulazak u Nogometni klub Karlovac. Riječ je o tvrtki Haag Sportmanagement, vlasnika Olivera Haaga, koja se prvenstveno bavi menadžmentom i transferom igrača, a pod svojim okriljem imaju brojne mlade igrače iz Brazila, Portugala, Njemačke kao i središnje i istočne Europe - priopćili su iz NK Karlovca dodajući da se skupština odgađa kako bi "u slučaju pozitivnog ishoda dogovora s Nijemcima mogle biti donijete i odgovarajuće odluke o sastavu nove uprave kluba".

Hoće li čelnici NK Karlovca umjesto glavobolje uzrokovane milijunskim dugovanjima i masovnim odlascima igrača sada imati slatke brige znat će se već večeras nakon prvog sastanka s gostima iz Njemačke. Agencija ima ured u Brazilu, a vodi brigu o mnogim poznatim igračima, između ostalog o Florianu Marangeu iz Bordeauxa, Ze Castru iz Deportiva i Ribeiru, mladom reprezentativcu Portugala.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KARLOVAC, NOGOMET