A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/darinko-kosor-104.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kosor: Da se prezivam Sanader ili Kalmeta bilo bi mi neugodno | Politika+
Hrvatska

IZBORNA RETORIKA : Kosor: Da se prezivam Sanader ili Kalmeta bilo bi mi neugodno

KOSOR: Je li Radimir Čaćić normalan ako govori da građani koji neće glasati za Kukuriku nisu normalni?

Piše: PolitikaPlus

Na predstavljanju liste za 9. izbornu jedinicu u Zadru predsjednik HSLS-a Darinko Kosor napao je i na HDZ i na Kukuriku koaliciju. Reagirao je čak i na na najavu voditelja skupa da kad se čuje Kosor da se odmah misli na loše, ali da je puno svjetlije kad se kaže Darinko Kosor.

 

KOSOR: U Zadru se ni čistačica ne može zaposliti bez HDZ-a, a baš ovdje su najviše bili spojeni mafija i vlast, ali ćemo to promjeniti nakon izbora. Nećemo biti ništa blaži ni prema Kukuriku koaliciji.

 

- Da se prezivam Sanader ili Kalmeta stvarno bi mi bilo neugodno. U Zadru se ni čistačica ne može zaposliti bez HDZ-a, a baš ovdje su najviše bili spojeni mafija i vlast, ali ćemo to promjeniti nakon izbora. Nećemo biti ništa blaži ni prema Kukuriku koaliciji. Je li Radimir Čaćić normalan ako govori da građani koji neće glasati za Kukuriku nisu normalni, a da ima malo morala Čačić odavno ne bi bio u politici, rekao je Darinko Kosor.

 

BUDIŠA: Treba se suprotstaviti političkim demagogijama s desna i lijeva koje nam ne nude riješenje za izlazak iz krize.

Prvi na listi za 9. izbornu jedinicu Dražen Budiša rekao je da je HSLS alternativa dvama političkim blokovima koji lakiraju, nemaju programa i obmanjuju građane.

 

- Treba se suprotstaviti političkim demagogijama s desna i lijeva koje nam ne nude riješenje za izlazak iz krize. Najveći argument Kukuriku koalicije je HDZ s kojim nema izlaska iz krize, a u aferama je izgubljeno 11 milijardi kuna , rekao je Budiša.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kalmeta, zadar, hdz, ivo sanader