A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivo-josipovic-392.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivo Josipović: S radom policije i sudova ne smije se predizborno kalkulirati | Politika+
Hrvatska

UPOZORENJE: Ivo Josipović: S radom policije i sudova ne smije se predizborno kalkulirati

Boriti ću se svim svojim snagama da dođe vrijeme kada policijski i pravosudni rad neće biti dio predizbornih i bilo kakvih drugih kalkulacija.

Piše: Politikaplus

Komentirajući jučerašnje odbacivanje kaznene prijave u slučaju riječka tržnica, predsjednik Ivo Josipović izjavio je danas nakon kave s građanima u svom Uredu kako će se svim svojim snagama boriti da dođe vrijeme kada policijski i pravosudni rad neće biti dio predizbornih i bilo kakvih drugih kalkulacija.

 

"Nikada se nisam upuštao u ocjenjivanje je li netko kriv ili ne, da li nekoga poimence treba ili ne treba goniti. Naravno da prozivanje bilo koga, posebno kada je riječ možda i o manipulaciji u predizborne svrhe, nije dobro", kazao je predsjednik odgovarajući na novinarsko pitanje treba li se predsjednica Vlade Jadranka Kosor nakon što je osječko županijsko državno odvjetništvo odbacilo kaznenu prijavu ispričati Vojku Obersnelu i drugima iz te prijave.

 

>>>DORH: Odbačena kaznena prijava protiv Obersnela u slučaju riječkih tržnica


Josipović je napomenuo da je pitanje kaznenog progona, odnosno podizanje ili nepodizanje optužnica te odbacivanje ili neodbacivanje prijava, isključivo u domeni pravosudnih tijela - DORH-a a ako postupak krene u višu fazu, u rukama sudova.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

riječka tržnica, policija, sudovi, dorh, ivo josipović, odbacivanje optužnice