A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/stipislav%20jadrijević.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dr. Jadrijević u Zadru dočekan ovacijama građana! | Politika+
Hrvatska

NEOVISNA LISTA: Dr. Jadrijević u Zadru dočekan ovacijama građana!

Jedini sam u Hrvatskoj dobio izvršnu vlast i predao je mladim i sposobnim ljudima, u Sinju. Danas to želim ponoviti i na državnim izborima.

Piše: Politikaplus/Dalmacijanews

Neovisna lista Dr. Jadrijevića koju je okupio ugledni kirurg dr.sc. Stipislav Jadrijević predstavila je svoj program i kandidate u 9. izbornoj jedinici u zadarskom klubu Arsenal,  koji je ovom prilikom bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

 

Nekoliko stotina Zadrana, simpatizera i znatiželjnika s pozornošću je pratilo prvo javno predstavljanje ove neovisne liste o kojoj se sa sve više interesa priča u javnosti. Izvrsnost, samostalnost, kreacija, znanje, inovativnost, raznovrsnost samo je dio opisa kandidata u riječima nositelja liste na predstavljanju Zadranima.

 

- Jedini sam u Hrvatskoj dobio izvršnu vlast i predao je mladim i sposobnim ljudima, u Sinju. Danas to želim ponoviti i na državnim izborima te primjerom pokazati da imamo treću alternativu za rješenje naših problema.  Hrvatska neće i ne smije biti utočište za uvijek istih 200 obitelji s lijeva ili desna, zato sam okupio ovu listu - istaknuo je dr. Jadrijević ispraćen ovacijama.

 

Drugi na listi u devetoj izbornoj jedinici Zadranin Mladen Ninčević, naglasio je bitne odrednice programa neovisne liste pri čemu se poseban naglasak dao na razvoj infrastrukture u područjima: turizma, poljoprivrede, obnovljivih izvora energije, novim tehnologijama i velikim projektima.

 

Veliku pažnju nazočnih imali su istupi mladog sinjskog gradonačelnika Ivice Glavana, prvog na listi u desetoj izbornoj jedinici, te drugoga s iste liste Ivana Šimića koji je prezentirao projekte vjetrosolana i virtualnih zadruga.

 

Neobično dobro posjećen predizborni skup jedne neovisne liste za naše prilike otvara pitanje: "Je li to ipak znak da se nešto događa u svijesti birača?" U glazbenom dijelu programa uz nastup klape Teuta nastupio je i i  popularni dalmatinski slavuj Vinko Coce.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PREDIZBORNI SKUP, STIPISLAV JADRIJEVIĆ, DR. JADRIJEVIĆ, ZADAR