Zagreb

NEZAVISNA LISTA: VIDEO Milan Bandić: Imat ćemo klub zastupnika u Saboru

"Radit ćemo zajedno za interes europske Hrvatske, od Zagreba smo već napravili europsku metropolu."

Piše: Politikaplus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dodijelio je nagrade na Međunarodnoj izložbi CACIB Zagreb na kojoj je nastupilo više od 1800 pasa u preko 200 različitih pasmina.

 

Tom prilikom komentirao je i izlazak svoje Nezavisne liste na predstojeće parlamentarne izbore.

- Ja sam umjereni optimist i uvjeren sam da ćemo imati Klub zastupnika u Saboru, kaže Bandić koji ističe dao su on i njegov tim cijelu godinu u kampanji.

- Hrvatska se nalazi u tri krize, krizi rada, jedinstva i morala. Ono što zajedno sa svojim kolegama radim jedanaest godina na razini Zagreba mogu raditi i na razini države. Ako građani to prepoznaju, radit ćemo zajedno za interes europske Hrvatske i kao što smo i od Zagreba napravili europsku metropolu, pomoći ćemo i Hrvatskoj.

 

 

Izložba u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza održala se ovaj vikend na Zagrebačkom velesajmu, a okupila je izlagače iz gotovo svih europskih zemalja.

Zadnjeg dana izložbe organiziran je izbor najljepšeg od najljepših, kojim je predsjedavao sudac za sve pasmine pasa Boris Špoljarić. Najljepšim je proglašen sibirski haski, a drugo i treće mjesto na natjecanju su zauzeli kratkodlaki foksterijer i rodezijski ridbeg.

 

Damir Skok, predsjednik CACIB-a

 

Posjetitelji su, osim natjecateljskog dijela, mogli pogledati i demonstraciju rada pasa u službi MUP-a i MORH-a te demonstraciju rada pasa vodiča slabovidnih osoba.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izložba pasa, mup, milan bandić