A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/savicevic%20dejan.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Savićević: Novinarima 'Dana' dajem dva milijuna eura ako sam narkoman! | Politika+
Sport

IZGUBIO ŽIVCE: Savićević: Novinarima 'Dana' dajem dva milijuna eura ako sam narkoman!

'Ako se pokaže da nije točno, tražim 500 tisuća eura.'

FOTO: Dejan Savićević
Piše: PolitikaPlus

Dejan Savićević izgubio je živce. Nakon što je javno obznanio kako je Cico Kranjčar otišao iz Crne Gore zbog problema s alkoholom, poslao je poruku crnogorskim novinarima.

 

'Nudim Danu testiranje u bilo kojoj klinici u inozemstvu koju oni izaberu. Nudim dva milijuna eura koje sam zaradio igrajući nogomet ukoliko se pokaže da je točno ono što pišu. Nudim, također, i ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog saveza Crne Gore. Ali, ako se pokaže da nije točno, tražim 500 tisuća eura, od kojih ću većinu potrošiti za liječenje njihovih bolesnih mozgova.'

Predsjednik saveza Crne Gore ponudio je dnevnom listu Dan dva milijuna eura i ostavku ukoliko se pregledom u bilo kojoj klinici svijeta dokaže da je narkoman. Ukoliko nalazi pokažu drugačije, traži pola milijuna eura.

"Nudim Danu testiranje u bilo kojoj klinici u inozemstvu koju oni izaberu. Nudim dva milijuna eura koje sam zaradio igrajući nogomet ukoliko se pokaže da je točno ono što pišu. Nudim, također, i ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog saveza Crne Gore. Ali, ako se pokaže da nije točno, tražim 500 tisuća eura, od kojih ću većinu potrošiti za liječenje njihovih bolesnih mozgova", rekao je Savićević, prenosi Pobjeda.

"Morao sam ovo uraditi zbog obitelji, kumova, prijatelja, zbog mjesta koje zauzimam. Svako tko je gledao moje gostovanje na Televiziji Vijesti vidio je da nikog nisam uvrijedio, dok je za mene u listu “Dan” objavljeno da sam lud, bez mozga i da sam narkoman."

Savićević nije u dobrim odnosima s novinarima Dana, a zabranio im je akreditacije za utakmice uz obrazloženje da nema mjesta.

"Ovo je službena ponuda, mislim da je jasna, konkretna i poštena. Ako stvarno misle da sam ih oštetio, evo im ponuda da se naplate. Ako ne prihvate, što onda? Potvrdit će se ono što se zna, da su u pitanju ljudi bez dostojanstva. Samo ne bih volio da se vade da nemaju novca, jer znam da ga imaju. Ako kojim slučajem stvarno nemaju, mogu pričekati da ga skupe", rekao je Savićević.

Novinari Dana nisu bili na presici na kojoj je Savićević iznio ponudu. Evo kako su objasnili nedolazak:

"Danas je subota, sportski dan. Mnogo je utakmica popodne, u svim ligama. Nemamo vremena za konferencije. Važnije nam je ispratiti neku pionirsku utakmicu nego da sjedimo sa predsjednikom. Slično kao što su njemu važniji engleski mediji od dnevnika Dan. Neka pozove gospodin predsjednik novinare sa Otoka i održi im brifing. I tako on sa domaćima ima nešto slabiju vezu."

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dan, crna gora, zlatko kranjčar